Intergas


Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Al meer dan 20 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van HR-ketels. Het huidige succes van Intergas Verwarming is vooral te danken aan de in 1996 op de markt geïntroduceerde Intergas Kombi Kompakt HR. De Intergas Kombi Kompakt HR is de enige cv-ketel met dubbel HR: hoog rendement op zowel tapwater als op verwarming.

De unieke gepatenteerde warmtewisselaar met geïntegreerde koperen circuits voor tapwater en centrale verwarming zorgt voor een optimale warmteoverdracht waardoor warmteverlies word geminimaliseerd. Door het ontbreken van een driewegklep is een bron voor mogelijke storingen weggenomen. De traploos modulerende regeling die het benodigde vermogen automatisch aanpast aan de warmte- en warmwaterbehoefte en de handige zelflerende ECO-comfortschakelaar dragen bij aan het beperken van het energieverbruik.

Vanuit Coevorden werkt Intergas met ca. 180 enthousiaste medewerkers aan het uitbouwen van het succes. Intergas heeft van de Kombi Kompakt HR-ketel inmiddels meer dan 1 miljoen eenheden in Nederland verkocht en op de Nederlands markt heeft Intergas inmiddels een solide plek in de top drie van ketelfabrikanten ingenomen.
Loading...
Contactgegevens : Intergas Verwarming BV
Bezoekadres:
Europark Allee 2
7742 NA Coevorden
Postadres:
Postbus 6
7740 AA Coevorden

Fax: 0524-516868
0524-512345

Intergas | Free Revit families & AutoCAD BIM files