Klimaatgarant Solar


Klimaatgarant Solar biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, PV montagesystemen, bekabeling, connectoren en gerelateerde duurzame producten. Wij importeren onder meer producten van CSUN en DMEGC zonnepanelen, ZeverSolar omvormers, Tigo optimizers en SMA omvormers. Daarnaast produceert Klimaatgarant Solar eigen PV Montage systemen (BIPV) voor schuine daken, platte daken en indak toepassingen.

Onze Missie:

Wij willen Nederlands consumenten, overheden en bedrijven bewust maken van de oneindige mogelijkheden van de meest natuurlijke bron van energie: De Zon.

Klimaatgarant Solar heeft inmiddels ruime ervaring in het aanbieden van totaal concepten op het gebied van zonne-energie. Hierbij adviseren, engineren, produceren, exploiteren en installeren wij als EPC contractor met gecertificeerde partners.

Om dat te bereiken zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassing van zonne-energie op uw dak of aan uw gevel. Met geavanceerde software, topproducten en praktische kennis ondersteunen we projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, architecten, dakdekkers en de overheid met het kiezen van de beste oplossing.
Ladevorgang läuft...
Klimaatgarant Solar
Kastanjelaan 8b
2982 CM Ridderkerk
0180-496760

Klimaatgarant Solar | Kostenlose Revit-Familien & AutoCAD BIM-Dateien