Interland Techniek


Interland Techniek is sinds 1952 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt. De producten van Interland Techniek zijn in 5 productgroepen samengebracht, te weten luchtverdeling, buitenluchtroosters, vochtbeheersing, luchtbehandeling en verwarming. In samenwerking met haar zusteronderneming ASIMEX KLIMAATTECHNIEK worden nieuwe producten ontwikkeld, zelfstandig geproduceerd of op klantspecificaties gefabriceerd.

HC GROEP
Interland Techniek is een werkmaatschappij van de HC Groep B.V. Onder de vlag van HC Groep zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, CAIROX Centre, HC KP, HC PS, HC TS, Climaline (D) en PVE (UK).
Vanuit productontwikkeling, een uitgebreid productenprogramma en onze kennis zijn wij altijd in staat de perfecte oplossing voor uw klimaat technisch vraagstuk te adviseren. Interland Techniek heeft uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantenservice. Duizenden aansprekende projecten zijn gerealiseerd. Innovatie, product verbeteringen en kennis zijn een garantie voor het beste eindresultaat en een comfortabel binnenklimaat.
Ladevorgang läuft...
Bezoek / postadres:
Leeghwaterstraat 12
3316 EC Dordrecht+31 (0)78 618 06 00

Interland Techniek | Kostenlose Revit-Familien & AutoCAD BIM-Dateien