BMT Brekelmans Techniek


BMT Brekelmans Techniek

BMT Brekelmans Techniek begon in 1985 klein, als uitvoerder van laswerkzaamheden voor derden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot fabrikant van een breed assortiment hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren en dakmaterialen in staal, roestvaststaal, aluminium, lood, koper, aluminium/pvc gelamineerd en rvs/pvc gelamineerd.

Innovatief en meedenkend

De kracht van BMT zit in de praktische instelling en jarenlange ervaring. BMT denkt mee om voor elk project de beste oplossing te vinden. Soms zit die oplossing in een simpele toevoeging of een hele kleine aanpassing. Andere keren wordt maatwerk ontwikkeld. BMT werkt graag samen met architecten. Zij komen met nieuwe, creatieve ideeën waar BMT graag op inspeelt.
Levering uit voorraad
Het assortiment bestaat uit onder andere:
- hemelwaterafvoeren en toebehoren
- dakdoorvoeren
- stadsuitlopen
- loofafscheiders
- ventilatie- en luchtkanalen
- dakaccessoires zoals kiezelranden, bladvangers en antiklimbeugels
Een groot gedeelte van deze producten is uit voorraad en dus zeer snel leverbaar. Deze producten zijn bovendien te bestellen in elke RAL-kleur.

Trends

De ondereinden van Loromeij en Aco zijn een bekend begrip in de markt. Nieuw is dat BMT deze maakt in aluminium, waardoor ze nog slagvaster en vandalismebestendiger zijn. Bovendien zijn de aluminium ondereinden lichter in gewicht, milieuvriendelijker en is er indien nodig bij inkorten geen corrosiegevaar. Een andere trend zijn de vierkante HWA’s. BMT produceert hiervoor kokers, HWA met spieverbinding en inmetselbeugels.
Loading...
Minosstraat 9
5048 CK Tilburg
013-5721570

BMT Brekelmans Techniek | Free Revit families & AutoCAD BIM files