Albrand


Kennis en ervaring

albrand: al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam in de installatiewereld. Vertrouwd omdat albrand op basis van ervaring en kennis garant staat voor de hoogste kwaliteit wanneer het gaat om producten ten behoeve van vloerverwarming. En niet voor niets uitgegroeid tot een bedrijf dat zich qua omvang en marktaandeel tot de grotere in ons land mag rekenen. Ontwikkeling en innovatie staan bij albrand hoog in het vaandel. Voortdurend wordt gewerkt aan nieuwe producten en uiteraard wordt er voortvarend ingespeeld op de laatste ontwikkelingen in deze hectische markt.

Voor elke situatie de juiste verdeler

Voor welke situatie dan ook: albrand heeft altijd de juiste verdeler voor u. Albrand heeft een uitgebreide range aan producten en biedt voor iedere situatie de meest optimale verdeler. Of het nu gaat om een badkamer, een serre of grote utiliteitsprojecten zoals fabriekshallen, appartementen- of kantoorcomplexen. Voor iedere situatie is er de perfecte verdeler (van 1 tot en met 21 groepen!). Belangrijk en handig om te weten: alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Lang wachten is er dus niet bij. Albrand biedt meer voor minder: uitgebalanceerde technisch hoogwaardige verdeelystemen, ontwikkeld en geproduceerd in eigen land. Toonaangevend in kwaliteit!

Totaal op maat

Albrand biedt de installateur meer dan een kwalitatief goede verdeler. Naast de productie van verdelers levert albrand een totaalpakket aan vloerverwarmingsproducten en diensten welke uitstekend op elkaar zijn afgestemd. Voor de installateur die zelf niet over de kennis of de tijd beschikt; het tekenen, het berekenen en het leggen wordt, indien gewenst, helemaal uit handen genomen. Albrand levert uitsluitend via de groothandel in Nederland welke op haar beurt de producten en diensten aanbied aan de installateur.

Informatie

Wenst u meer informatie over de producten of diensten, neem gerust contact op met albrand of bezoek eens de informatieve website www.albrand.nl.
Ladevorgang läuft...
Albrand bv
Aalsbergen 6,
6942 SE, Didam
Postbus 4,
6900 AA Zevenaar
0316 24 68 49

Albrand | Kostenlose Revit-Familien & AutoCAD BIM-Dateien